Dag 113. Santa Irene – Monte del Gozo.

IMG-20160716-WA0141

Het zit er zowat op.. Na al 2.400 km te hebben gelopen wandelen we vandaag tot 5,5 km voor Santiago. Tot bovenop de Monte del Gozo van waar we Santiago al kunnen zien liggen. Het is een behoorlijk dubbel gevoel. Aan de ene kant hebben we het samen maar ‘mooi geflikt’ en voelt het als klaar, maar aan de andere kant heeft mij dit zoveel opgeleverd dat ik nog wil blijven ‘zwerven’. Voor mijn gevoel heb ik 2 camino ’s gelopen. Die van Frankrijk en die van Spanje en elk met zijn eigen kleur. Vandaag is een dag om te reflecteren voel ik en voordat ik het weet zijn daar al meteen de eerste tranen en flink ook. Pfff…

IMG-20160716-WA0142

IMG-20160717-WA0098

Weet niet waar ze vandaan komen, maar ze zijn er gewoon. De eerste tranen op mijn camino vond ik maar behoorlijk vervelend, maar ik heb nu geleerd dat ik hier dankbaar voor mag zijn.
Uiteindelijk hebben we zoveel kilometers gelopen in weer en wind. In stormen, met regen, hagel, sneeuw en in de hitte. Ook de strijd in mijzelf en met mijn lichaam. Vele frustraties voelend, maar ook met veel geluksmomenten. Alleen en samen met mijn zielsmaatje, allebei de pijn doorlevend etc. etc.. Tja, dan mogen de tranen er zijn.

IMG-20160716-WA0147

IMG-20160717-WA0106

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

11 reacties op Dag 113. Santa Irene – Monte del Gozo.

 1. Ida en Henk zegt:

  Tranen van geluk van iets dat jullie al zo lang wilde doen gelukt is. Wij zijn heel trots op jullie.
  Wat zullen we jullie verhalen en mooie foto,s missen.
  Groetjes Henk en Ida

  Like

 2. Marion zegt:

  Top dat jullie het bijna volbracht hebben! Fijn dat het zoveel gebracht heeft. Wie weet wat er hierna ooit nog komt. Ik ga de verhalen zeker missen! Dikke kus, Marion.

  Like

 3. Ada hooijschuur zegt:

  Als ik je verslag lees , krijg ik de tranen in mijn ogen, en moet ik deze weg slikken, hoe bijzonder om met jullie te hebben mogen mee te lopen, maar tranen betekenen ook je te mogen laten zien wat je op dat moment beleeft, veel liefs voor de komende tijd.

  Like

 4. Wendela zegt:

  Lieve Dre en Mo,

  Wat een mooie fysieke en vooral mentale reis hebben jullie gemaakt! !Een top prestatie om zover te komen!De fysieke reis houdt bijna op.Mentaal en spiritueel reizen jullie gewoon verder!

  Ik heb genoten van jullie mooie verhalen en foto’s!

  Ik ben trots op jullie!

  Dikke kus
  Wenden xx

  Like

 5. Joel zegt:

  Wat een mooi avontuur. Jullie zullen inmiddels de stad zijn ingelopen. Hopelijk krijgen nemen jullie ons nog mee naar het einde van de wereld, want ik geniet erg van dit verhaal. May your feet bring you where your heart wants to go. Buen Camino!!

  Like

 6. Elisabeth zegt:

  Oh Monique wat een feest van herkenning. En wat geweldig dat dit alles er zijn mag toch. En vermoedelijk zijn jullie nu in SdC . Jullie hebben het gedaan! Dit is zowel eenmalig als om altijd bij je te blijven. Ik heb zeer genoten van jullie verhalen, nogmaals dank dat ik met jullie zo mee mocht lopen. Alle pareltjes van jullie tocht zijn nu een ketting. De cirkel is rond. Geweldig. Hartegroet, Elisabeth

  Like

 7. Lies Baks zegt:

  Zo mooi, om jullie prachtige tocht op afstand mee te mogen maken. Zoveel mooie foto’s en zoveel bijzondere momenten. Geniet samen van het laatste stukje. Hartelijke groeten.

  Like

 8. marjan hulskamp zegt:

  hier is maar een woord voor: FANTASTISCH!!!!!!!!!

  Like

 9. Elly Krijt zegt:

  Wat een fantastische klus hebben jullie geklaard. Niet te geloven dat jullie samen zo ongelooflijk veel kilometers op de voeten hebben afgelegd en wat is de tijd snel gegaan. Geniet van het besef dat het gedaan is. Heb zoveel bewondering voor jullie! Heel veel sterkte met het afscheid nemen van deze prachtige reis! Liefs en tot september, Elly

  Like

 10. Cees Abbring zegt:

  Veel harten zijn aaneengesmeed, met liefde o zo fijn,
  zodat wij allen weten ,dit moet het ware pad zijn.
  zo weet dat dit het juiste is wat wij nu moeten doen,
  ook al ligt de goede route soms verborgen in het groen.
  en laat ons blijven volgen dit soms moeilijke bijzondere pad,
  want weet dat aan het einde daar ligt de gouden schat.

  In liefde verbijf ik eewig,
  Cees

  Like

 11. Anita Mostermans zegt:

  Wat een prachtige, bijzondere, enerverende en inspirerende reis hebben jullie gemaakt. Een hele knappe prestatie. Respect! Groetjes Anita Mostermans

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s