Dag 98. Terradillos de los Templarios – Bercianos del real Camino.

IMG-20160704-WA0097

IMG-20160704-WA0098

Bij het opstaan vanmorgen voel ik me iets beter. Ik drink in de bar één groot glas met uitgeperste sinaasappels en dat smaakt. Verder lukt het nog niet echt om iets te eten. Het is inmiddels 06.45 uur en bijna iedereen is weer onderweg. De dagelijkse lange tochten eisen hun tol.
Vermoeidheid, geen ochtend- en avondmaaltijd, en daarnaast de hitte zijn geen goede combinaties om te wandelen. Maar ik wil toch verder. Dré stelt nog voor om een korte route te doen. We zien het wel.

IMG-20160704-WA0096

IMG-20160704-WA0082

De eerste 2 uur wandelen we gelukkig in aangenaam koel weer, maar na verloop van tijd voel ik de zon vol op mijn benen branden. Merk dat ik me niet met de omgeving bezig houd, maar me concentreer op mijn lichaam.

IMG-20160704-WA0083

Als mijn energie minder wordt vraag ik Dré om zijn mantra’s te zingen. Hij zingt zijn mantra’s en daar dein ik weer lekker op mee. Ik vergeet de hele wereld en alle mensen om mij heen. Heerlijk, voor ik het weet zijn we 22 km verder.

IMG-20160704-WA0095

IMG-20160704-WA0092

We slapen in een municipal op donativo basis. De 2 vrijwilligers onthalen ons enthousiast en wijzen ons de weg. Toch maar meten weer naar bed want ik ben nog niet fit. Aan het einde van de middag geeft Dré mij een healing. Heerlijk om een healer bij de hand te hebben. Het voelt goed en ik val direct in slaap. Om 20.00 uur nuttigen wij met alle pelgrims gezamenlijk de maaltijd. Ik eet wat salade en duik daarna snel mijn slaapzak weer in.

IMG-20160704-WA0099.jpg

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

7 reacties op Dag 98. Terradillos de los Templarios – Bercianos del real Camino.

 1. Jan Lazeroms. zegt:

  Weer mooie foto,s en verslagen van jullie tocht,hopelijk ben je morgen weer helemaal fit om de laatste weken goed door te komen.
  Gr Jan.

  Like

 2. Ada hooijschuur zegt:

  Kracht en sterkte toe gewenst voor de komende tijd liefs

  Like

 3. Elisabeth zegt:

  Wat naar nou. Hopelijk knap je gauw toch weer op zodat je nog verder kunt genieten. Wij hadden vorig jaar ook 38 graden op de Meseta. Ik voel de hitte met je mee. Misschien even een langere rust, 2 dagen ipv 1 of hebben jullie een deadline? Hoe dan ook beterschap en buen camino maar weer.

  Like

 4. Ivonne zegt:

  Heerlijk om Superman bij je te hebben 😉

  Like

 5. Ida en Henk zegt:

  Dit zijn echt de laatste loodjes, die het zwaarst wegen. Hoop dat je snel weer opgeknapt bent,
  en dat het wat minder heet wordt. Sterkte met de laatste 14 dagen.

  Groetjes Henk en Ida

  Like

 6. Carry zegt:

  Beterschap Kanjer!
  Liefs, Carry

  Like

 7. marjan hulskamp zegt:

  extra energie onderweg naar je toe

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s