Dag 97. Carrión de los Condes – Terradillos de los Templarios.

IMG-20160704-WA0075

Voor het eerst ook om 05.15 uur op in verband met de verwachte hitte. De planning is om 26 km te wandelen. Het is zo ontzettend warm dat het bijna geen doen is om overdag in de volle hitte te lopen. Ik voel me niet echt lekker vandaag en dat betekent dubbel zo zwaar lopen. Om 6 uur zijn we buiten en het is heel stil. Wat heerlijk rustig en fijn om mee te maken. De schemering verdwijnt best wel snel merken wij en binnen no time is het volop licht.

IMG-20160704-WA0076

IMG-20160704-WA0074

Mijn buik voelt niet goed aan en ik ben misselijk. Denk dat dit te maken heeft met het eten van gisteren in een restaurant. Zeker weten doe ik het niet.

We lopen de eerst 17 km zonder dat we vers water kunnen tappen of een eetgelegenheid tegenkomen. Natuurlijk hebben we genoeg eten en drinken meegenomen, maar aan eten moet ik niet denken. Hoewel Dré daar anders over denkt. Het is niet anders.

IMG-20160704-WA0077

Na de 17 km zien we gelukkig een terras en vul mijn flessen bij met koud water. Heerlijk. Het is inmiddels 10.00 uur en de hitte is al volop aanwezig. Wat een zware dag voor mij. Voor mijn gevoel mijn 2e off – day tijdens de Camino. Het zweet gutst van mij af en de zon brandt door alles heen lijkt wel.

IMG-20160704-WA0079

IMG-20160704-WA0078

Als we eindelijk in Terradillos de los Templarios zijn aangekomen duik ik meteen op het bed. Ik wil slapen en dat doe ik verder tot aan de volgende ochtend.

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Dag 97. Carrión de los Condes – Terradillos de los Templarios.

 1. Lies Baks zegt:

  Ik hoop dat je na een goede en lange nachtrust, je weer wat beter voelt. Prachtige foto’s weer, van een prachtige pelgrims tocht die jullie maken.

  Like

 2. Elly Krijt zegt:

  Dit is dan wel dubbel zwaar. We zien op het weerbericht dat het bij jullie erg heet is. Sterkte Monique, hoop dat het gauw overgaat. Prachtige foto’s, weer!

  Like

 3. Ivonne zegt:

  Ik vind het nog knap, dat dit maar je 2de off-day is. Slapen heeft je vast goed gedaan. Sterkte en succes, liefs van mij

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s