Dag 86. Viana – Navarrette.

IMG-20160625-WA0054

Als wij richting bed gaan blijkt er pal naast ons slaapvertrek een dorpsfeest gegeven te worden. Gezellig, maar dat betekent ook luide muziek tot laat in de avond. Wij liggen met zijn zessen op 1 kamer en de muziek wordt na korte tijd aangevult door twee hevig snurkende fransmannen. Van slapen komt dus weinig. Veel medepelgrims hebben symptomen van de camino – koorts. Om 05.00 uur gaan er bij diverse personen al wekkers/telefoons af. Het is echt absurd hoe vroeg ze er al vandoor gaan en hoeveel lawaai ze maken door middel van het geritsel van hun rugzakken. Ik ben daardoor klaarwakker en hoor het allemaal aan. Pff.. Het is 06.30 uur, maar ga uit bed en laat Dré nog even slapen. Hij heeft zijn oordoppen in en heeft waarschijnlijk prima geslapen. Ook ik heb ze mee, maar vind het niets. Toch zal ik er iets mee moeten als ik ’s nachts potentiële snurkers niet wil horen.

IMG-20160625-WA0051

Uiteindelijk vertrekken wij om 08.00 uur en nemen in het hotel verderop nog een ontbijt. Het is zondag en de bakkers zijn hier niet geopend. Het weer is druilerig vandaag en het is koud.

 

Het plan is om 23 km richting Navarette in de streek La Rioja te lopen. Onderweg komen we door een park waar een religieus getint feest gehouden wordt. De dames zijn er geheel in lokale stijl en willen graag op de foto.

IMG-20160625-WA0050

Ik ben erg vermoeid door het weinig slapen, waardoor het wandelen zwaar is vandaag. Maar ook Dré heeft zijn dag niet en hoopt dat het nu wel lukt om een kamer voor twee personen te boeken. Even balansen noemt hij dat. Het eerste pension is dicht en het er naast gelegen hotel is ook weer te duur.

IMG-20160625-WA0049

IMG-20160625-WA0052

De receptioniste tipt ons over een Albergue even verderop. Dat is nog eens service. We boeken de laatste tweepersoons kamer en ploffen even op bed neer voordat we de dagelijkse routine starten. Heerlijk.

IMG-20160625-WA0055

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

6 reacties op Dag 86. Viana – Navarrette.

 1. Ada hooijschuur zegt:

  Na een slechte nachtrust, ziet het toetje er heerlijk uit, en vanavond lekker slapen, truste

  Like

 2. friedelwilm zegt:

  Jee wat gaan jullie snel! Veel plezier en welverdiende rust!
  Liefs uit een zonnig Zaandam.
  Ruth & Friedel

  Like

 3. `t Ziet er weer allemaal geweldig uit, pet je af, hoor! Heel leuk allemaal….

  Like

 4. Elisabeth zegt:

  Mooi verhaal en met bijbehorende foto’s weer! Groot gelijk , jezelf even verwennen! Jullie naderen Burgos! Hotel Norte Y Londres, wij vonden het betaalbaar en het fijne was dat het op loopafstand ligt van kathedraal en de leuke pleinen. Dus lekker een rustdag ook? Na Burgos begint de Meseta.. ik vond hem prachtig! Buen Camino

  Like

 5. Ida en Henk zegt:

  Hoi mo en dre Gaat even niet zo, weinig slapen ja snap dat dan de vermoeidheid toeslaat.
  Even een nachtje goed bijslapen en jullie kunnen er weer tegen. Wij vinden jullie echte bikkels, wat een doorzetters petje af. En weer van die prachtige foto,s en mooie verhalen. top. Sucses met het vervolg van jullie wandeling.

  Groetjes Henk en Ida

  Like

 6. Ivonne zegt:

  Tja wat moet je daar nou mee met al dat lawaai om je heen.als oordoppen niets zijn, wordt het lastig denk ik. Sterkte en slaap lekker. Eten ziet er heerlijk uit 😋

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s