Dag 85. Los Arcos – Viana.

IMG-20160622-WA0004

Na een gezellige avond en een pelgrimszegen in Estella, krijgen we van L. een app dat zij haar Camino gaat aanpassen aan de huidige omstandigheden om op tijd in Santiago aan te komen. Dat was wel even een binnenkomer voor mij nadat wij een aantal dagen met elkaar zijn opgelopen. Maar goed, ieder doet hetgeen goed voor hem of haar is.

IMG-20160622-WA0005

Voordat we vertrekken gaan we nog even snel naar de bakker en tot onze verrassing staat L. toch nog in real life voor onze neus. Het is een emotioneel afscheid, maar het loslaten gaat steeds beter voor mij. We komen onderweg weer veel andere pelgrims tegen die we eerder gezien hebben en dat blijft leuk.

IMG-20160622-WA0001

In een klein ‘kerk’, die op een bijzondere cheometrische manier is gebouwd en waarvan men niet weet waarom, doet Dré de Om-klank. Het klinkt en voelt geweldig. Wisten ze in de middeleeuwen meer over de mogelijkheden om de akoestiek van een gebouw te gebruiken en daarmee bepaalde veranderingen in bewustzijn te creëren?

IMG-20160622-WA0008

Er steekt plotseling een frisse wind op en Dré besluit om zijn vest aan te doen en ik mijn jas. Gelukkig hebben we deze niet naar Nederland teruggestuurd. Het blijkt een juiste keus om een extra laag te dragen want het zijn Nederlandse herfst temperaturen. Brrrr….

IMG-20160622-WA0011

Wij besluiten om vanavond eens lekker een pension of een hotel te nemen. Even lekker met zijn tweetjes. Dus gaan wij vol goede moet richting het pension. Maar helaas, die is vol. Dan maar een hotel. We vragen naar de prijs voor een kamer en krijgen te horen dat er alleen nog een suite voor slechts € 150,00 beschikbaar is. Normaal gesproken twijfelen we hier al over, maar voor ons op pelgrimstocht gaat dit echt te ver. Dus wordt het toch weer een stapelbedje voor € 8,00 pp. op een kamer met 4 anderen. We kennen ze bijna allemaal, dus een gezellig onthaal. Even een andere mindset haha.

IMG-20160622-WA0009

IMG-20160622-WA0013

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Dag 85. Los Arcos – Viana.

 1. Elly Krijt zegt:

  Hee, Monique, je hebt weer een lange stok!

  Like

 2. Ada hooijschuur zegt:

  Wat zien jullie er relaxed uit zeg, de camino doet jullie goed

  Like

 3. Spanje doet jullie goed, lekker temperatuur, vrolijke foto`s ( jullie ruiken het einddoel? 😉 ) …en wat een geweldig uitzicht ❤

  Like

 4. Ivonne zegt:

  Jammer dat je de ohmklank niet kan horen. Kan dat wel een filmpje maken en dit delen op dit blog?
  En verder leuk om jullie ook samen op de foto te zien bij die lieve afbeelding van Maria 😊

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s