Dag 72. Mont-de-Marsan – Saint Sever.

IMG-20160608-WA0021

Nu we dieper in het zuiden van Spanje wandelen wordt het ook drukker in de gemeentelijke refuges. Vannacht sliepen wij opeens met 15 pelgrims. Tjee, dat was even wennen. Ik had een slechte nacht, omdat er meerdere snurkers waren. Dat wordt wat straks in Spanje. Het aantal pelgrims per refuge is daar vaak groter.

IMG-20160609-WA0002

We vertrekken om 7 uur in verband met de hoge temperaturen in de (na)middag. Scoren een voorgebakken broodje en zien geen routeaanduidingen meer. Een stad uitlopen blijkt vaak toch een uitdaging voor ons. Maps.me lijkt uitkomst te bieden. En ja, we lopen in de juiste richting alleen één straat te ver.

IMG-20160610-WA0023

Nog een kleine week en dan naderen wij al Saint Jean Pied de Port, dan de pyreneeën over en dan is het einde Frankrijk en begin Spanje. Waarschijnlijk einde regen, maar hogere temperaturen. Morgen en de rest van de week wordt het 30 graden en tja voor een wandelaar eigenlijk te warm.

IMG-20160608-WA0022

Het is een zware etappe voor mij, want de blaren doen erg zeer. Maar goed, ik trek de schoenen gewoon weer aan en ga door… Het is echt snel warm en nemen bij de kerk een pauze, waar we al snel de andere pelgrims tegenkomen. Om 1 uur stoppen we in Saint Sever. Wat een leuke plaats zeg. Nadat we ons hebben verkleed duiken we een terras op. Ze hebben even wifi, dus ik ga lekker met mijn ouders appen. Heerlijk om zo contact te houden.

IMG-20160608-WA0020

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Dag 72. Mont-de-Marsan – Saint Sever.

  1. Lies Baks zegt:

    Wat zijn jullie al ver, zoveel respect voor jullie. En wat vervelend van die blaren, dat is zo pijnlijk om mee te lopen. Hoop dat je er snel vanaf bent. Groetjes en mooie dagen samen verder.

    Like

  2. Elly Krijt zegt:

    Jammer dat je zo zwaar loopt, Monique, ik hoop dat het wat verbeterd, sterkte verder. Het zijn weer prachtige foto’s!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s