Dag 64. Chateau Puyferrat – Mussidan.

IMG-20160603-WA0019

Na een super warme wandeldag komen we aan bij het Chateau, wat we gisteren hebben gereserveerd. De 3 franse medepelgrims die daar ook slapen zijn er al. Ze zijn erg enthousiast, want het zijn super kamers en dat voor € 16,00 !!!!

Wij betreden het Chateau en de kamers zijn werkelijk geweldig. Het lijkt wel een sprookje. Ik betrek er direct één en neem een douche. Dan hoor ik Dré roepen, Mo we zitten verkeerd. De refuse voor de pelgrims is een etage hoger, dit zijn de luxe kamers. Chips wil ik net in de douche stappen, dan maar naar de kamer terug en tja dan komt de eigenaar van het kasteel. Hij vindt het vervelend, maar laat het er bij. Wij blij en de andere pelgrims ook. We kunnen er hartelijk om lachen.

IMG-20160603-WA0021

Uiteindelijk blijkt dat er geen avondeten is. Oeps.. Naar het dorp wandelen en weer terug is geen optie. Weer 4 km in de schoenen…. Dus trommelen we te voorschijn hetgeen wij nog over hebben. Een oud half stokbrood, een stukje emmentaler, 1 tomaat, 4 mueslirepen en een meergranen koek. Het leftover-dinner smaakt ons heerlijk.

IMG-20160603-WA0012

Ik kan je vertellen, in een grote tuin bij een kasteel in de avondzon met je geliefde is als God in Frankrijk en is dat MEER dan genoeg….

IMG-20160603-WA0017

IMG-20160603-WA0016

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Dag 64. Chateau Puyferrat – Mussidan.

  1. Elly Krijt zegt:

    Wat een prachtige verhalen weer, dank jullie wel voor het delen.

    Like

  2. Wendela zegt:

    Lieverds, wat mooi weer!Mooi te zien dat na een offday toch alles weer goed komt.Als jullie niks meer horen komt dat omdat ik onderweg ben naar Amdalusie.Dikke kuzzz

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s