Dag 30. Anglure – Méry-sur-Seine.

IMG-20160425-WA0040

Voor de verandering weer eens met z’n tweetjes op pad en het is vandaag weer voor het eerst poncho tijd. Het is maar 11 km naar onze bestemming en we lopen langs het kanaal wat doorloopt tot in Troyes.

IMG-20160425-WA0047

Voor we het weten zijn we al in het dorp waar we overnachten.We merken dat we gewend raken aan de langere afstanden.

IMG-20160425-WA0044

IMG-20160425-WA0041

Ik voel me relaxed en we genieten van de omgeving en van elkaar. Bij de bakker kopen we vast een baquette voor morgen en 2 citroentaartjes voor straks.

We komen aan bij de 2 broeders Marianisten. Het is voor ons telkens weer een verrassing waar we terechtkomen. Hoe zal het er zijn?  We krijgen een heel pand tot onze beschikking dat pal naast hun huis staat. Eindelijk kunnen we de grote was doen en dat is hard nodig. Voor mijn gevoel hebben we al een soort rustdag. Zo relaxed om vroeg te arriveren. Broeder André is zo’n hartverwarmend en lief persoon. Hij lijkt op John Cleese. Wat een humor. Ik voel me bijzonder op mijn gemak en het avondeten met hen is een feest.

IMG-20160425-WA0028

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dag 30. Anglure – Méry-sur-Seine.

  1. Elisabeth zegt:

    Oh ik sliep op een kamer van een lekenbroeder en vriendin Aafke in de gastenkamer. Ik wist niet eens dat er een annexe was, boffen jullie even.! André heeft ons gebeden en de zegen gegeven. Willen jullie hem groeten van mij en Jean ook Bon Chemin!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s