Dag 2 Vessem – Postel 24 km

20160328_091134

Uitgezonden door broeder Fons. De uitzending was bijzonder. We hebben het licht symbolisch meegekregen dmv een kaars. Ook sprak broeder Fons over het licht in jezelf en het delen met anderen… Zijn woorden en energie raken mij diep. Wat een bijzonder mens en 85 jaren jong.

We werden nog even de juiste kant opgestuurd. Ha ha… even wennen aan de manier van schrijven in het boekje. We volgen het riviertje de Kleine Beerze wat meanderd door het landschap. Drassig en snoeiharde wind. In Duizel is het locale café gesloten. Op het terras toch maar even de sokken wisselen. Chips het begint weer te regenen en langdurig ook. Daarna de weg af het bos in.. Modderpoelen plassen en vennen vol vogels. Via een smal pad langs het ven. Gladde wortels, plassen en modder

Aan de postelweg treffen wij een golfresort aan.. een van de weinigen die open is. Wat een geluk.. Even een bakkie doen. Het zit stampvol en er zijn live optredens. Gezellig maar knoerthard. Een beetje verliefd van Hazes op z’n Helmonds klinkt in de oren van een Amsterdammer echt niet. Gelukkig zijn wij op weg naar buiten. Aankomst Abdij in Postel. Een iet wat dove portier doet open en laat ons plaats nemen in de wachtkamer op antieke stoelen. Hoop dat ik er niet doorheen zak met mijn gewicht plus rugzak. Samen met Mo en Marga uit Rotterdam een Abdijbiertje Postel (dubbel) gedronken. Lekker maar heb nu een houten kop. Kan er echt niet meer tegen… We taaien af en duiken onze slaapzak in na een zware dag. De gehele dag met de kop in de snoeihardewind gelopen…

20160328_125303

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dag 2 Vessem – Postel 24 km

  1. Ada hooijschuur zegt:

    Kanjers, de vuurdoop hebben jullie al ervaren, hoop dat de voeten en spieren weer herstellen, liefs Harry en Ada

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s