Monreal – Puente la Reina

Na een lange dag gisteren, staat er vandaag weer een lange dag op het programma.

Weet niet of het verstandig is met de hitte, maar de meeste van de groep willen graag dat we vanavond samen in Puente la Reina eindigen. Het eindpunt van de Camino Aragonés. En dan ook nog gezellig voor de allerlaatste keer gezamenlijk eten.

Daar hebben wij mee ingestemd.

De eerste 15km is door de bergen langs de bergrand. Het gaat continue omhoog, omlaag, omhoog enz. enz…. . Erg mooi, maar ook erg vermoeiend.

Tussendoor even een korte stop en ja, na 15km weer die lekkere Spaanse koffie. Erg prettig.

Het landschap is werkelijk prachtig, wat een uitzicht, maar ook een hitte zeg. Pfff…

We komen aan op een pleintje met een plaatselijke bar en stappen naar binnen. Voor we het doorhebben staan er gelijk al weer drankjes op tafel.

Waar we zo van genieten is het delen. Wie heeft wat? De één heeft crackers de ander een sinaasappel. Brood met kaas en tomaat. Er worden wat zoutjes besteld en zo zitten we heerlijk met zijn allen….

Hup weer verder naar een speciaal kerkje. Het heeft een bijzondere geometrie en de reden waarom is niet meer te achterhalen. Er wordt iets geschreven over de Tempeliers en anderszins. Het blijft dus gissen.

F. is hier al eens eerder geweest en geeft aan dat er een hele bijzondere energie hangt .

We zijn een uur te vroeg en besluiten te wachten en in het gras te rusten. En ja, wat een mooie energie hangt hier pffff..

Er is in het volgende dorp een mogelijkheid om te zwemmen. Alleen valt dat in het water, omdat het begint met onweren. Dus dan maar meteen door naar de albergue in Puente la Reina. De aansluiting op de Camino Française.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s