Dag 46. Augy-sur-Aubois – Ainay Le Chateau.

IMG-20160511-WA0057
Wij hebben voor vanavond iets gereserveerd in Ainay le Chateau wat op de gewone route ligt. We gaan ervoor. Patricia overnacht in een dorp wat dichterbij is. Vlak voordat we afscheid nemen hoor ik een bonk. En ja hoor, daar ligt Patricia op de grond met de volle 15 kilo bepakking. Gelukkig heeft ze zich niet bezeerd en maak daarom snel een foto van haar. Ze moet ontzettend lachen.

IMG-20160511-WA0075

De route langs het kanaal van Berry is zwaar daar de wegen niet vlak zijn. Ook is er niet op alle delen van de route gemaaid, waardoor het gras hoog en nat is. Ik voel dat ik er weer een blaar bij heb. De blaar van gisteren is zo goed als weer weg en doet geen pijn meer. Een meevaller.

IMG-20160511-WA0079

We besluiten nog even samen te lunchen en nemen voor de 3e keer afscheid van elkaar, maar zeker niet definitief. We gaan elkaar vast en zeker weer zien….(met of zonder Mark ha ha).

IMG-20160511-WA0074

In Ainay le Chateau ontmoeten wij Roger en Michele in de Pelgrimsherberg. Het zijn twee gepensioneerde vrijwilligers die erg zorgzaam zijn en ons helpen met de volgende reserveringen. Michele doet ook nog even onze was. Wat heerlijk. Morgen is alles weer schoon.

IMG-20160511-WA0071

IMG-20160511-WA0078

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Dag 46. Augy-sur-Aubois – Ainay Le Chateau.

 1. Elisabeth zegt:

  Mooie verhalen en foto’s weer! Ik sliep vorig jaar i het losse bed en in Bouzais ook weer in de Refuge van des amis. Goed vervolg weer! Wissel jij bij warm weer wel je sokken Monique, ik ben dat 1 keer vergeten en dus ook 1 blaar! Bon Chemin Hartelijke groet, Elisabeth

  Like

 2. Elly Krijt zegt:

  Als ik dit op de kaart bekijk lijkt het of jullie bijna op de helft zijn. Wat een afstand al afgelegd, petje af!!!👍👷

  Like

 3. Jan Vijn zegt:

  Complimenten voor al jullie inspanningen. Jullie doen het geweldig. Mooi om te lezen hoe jullie jezelf herontdekken.
  Fijne pinksterdagen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s