Dag 41. Anthien – Saint Révérien.

IMG-20160506-WA0050

Wat heb ik heerlijk geslapen in een super bed. En dat is fijn, want er staat ons een lange etappe van 32 km op ons te wachten. Bovendien is het warm. De jas blijft uit en de korte broek gaat aan. Heerlijk.

IMG-20160506-WA0078
Wat ziet alles er toch prachtig uit met veel zon. Toch heb ik wat bedenkingen over het aantal te maken kilometers van vandaag. Dit uit zich in repgedrag van mij. André merkt dit en wil koffie drinken in Corbigny. Gelukkig maar. Want waarom haasten terwijl er geen reden tot haasten is. Terwijl we aan de koffie zitten, word ik mij hiervan bewust en komt de ontspanning weer terug.. Ohhh lekker. Ben blij dat hij dit heeft doorgezet. Ik ga meteen weer relaxed op stap.

IMG-20160506-WA0072

IMG-20160506-WA0079

We komen onderweg een Fransman tegen van 28 jaar. We lopen hier een tijdje mee op. Hij vertelt dat hij zijn moeder pas heeft verloren en zijn baan heeft opgezegd i.v.m. de hoeveelheid stress. Dat zijn de redenen voor hem om naar Santiago te gaan lopen. Het is een waardevolle ontmoeting. Ik tel mijn zegeningen en prijs mij gelukkig dat ik mijn beide ouders heb waar ik heel veel van houd. De Fransman heeft een tent bij zich en gaat kamperen . Bon Camino Godier.

IMG-20160506-WA0075

IMG-20160506-WA0061

Wij gaan door naar de municipal in Saint Révérien. Daar aangekomen zijn er nog vele bekenden,  Kees, Geri en ook nog 2 Duitsers, Sonja en Franz die vanuit Vézelay zijn gestart. En ieder heeft zijn eigen verhaal..

IMG-20160506-WA0074

De ‘eigenaar’ van de municipal haalt snel nog even brood voor ons. Wat een service. Buiten eten we in de tuin gezellig met elkaar en drinken een wijntje. Het is super gezellig en even voelt het als God in Frankrijk.

IMG-20160506-WA0060

IMG-20160506-WA0081

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

5 reacties op Dag 41. Anthien – Saint Révérien.

 1. Jan Lazeroms. zegt:

  Weer een mooie reportage en steeds kom je nieuwe en oude bekende tegen op de Camino.
  Ook bijzonder dat de mensen zo gastvrij zijn voor jullie lopers en fietsers.
  Heel veel loopplezier nog en geniet van deze bijzondere tocht.

  Like

 2. Ik zag op de foto 3 mannen met baard, helemaal in de mode denk ik…..en jeetje wat een groot wespennest!!!! Fijne dag!

  Like

 3. Elly Krijt zegt:

  Lieve mensen, wat een geweldige foto’s weer, vooral die van de bijen, mooi!

  Like

 4. Ada hooijschuur zegt:

  Wat genieten julli, ik ben heel blij dat het goed gaat en blijf jullie volgen, liefs

  Like

 5. marjan hulskamp zegt:

  wat maken jullie prachtige dingen onderweg mee, liefs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s